Kriptrade

Kripto Para Borsası

/ TRY+undefined%
/ TRY+undefined%
/ TRY+undefined%
/ TRY+undefined%
/ TRY+undefined%
/ TRY+undefined%

400/400 Kripto Referans Kampanyası - Kriptrade




Kriptrade 2023 yılında da kripto yatırımcıları ve yeni kullanıcılarına destek vermeye devam ediyor. Arkadaşlarını Kriptrade ile tanıştıran üyelerimiz ve yeni üyeler, kazançlı bir kampanya ile 400 REEF ödülü anında kazanıyor!

Arkadaşını getiren yatırımcılarımız sağladığı her bir referans için 400 REEF, Referans yolu ile gelen her bir yeni yatırımcımız da işlemleri sonrası 400 REEF kazanıyor!

 

Kampanya Koşulları:

+ Kampanya 26 Şubat – 01 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

+ Kriptrade üyelerinin referans linki ile üye olan ve hesap doğrulama (KYC) işlemini tamamlayarak 500 TL’lik işlem yapan yeni üyelere 400 REEF hediye olarak verilecektir. Yeni üyelere hediyeleri 500 TL’lik işleme ulaştıkları günü takiben saat 02.59’da hediyeleri hesaplarına geçecektir. 

+ Referans veren kampanya katılımcılarının hediye kazanabilmesi için verdikleri verdikleri referans üyenin hesap doğrulama işlemini tamamlamış olması (KYC) ve 500 TL işlem hacmi gerçekleştirmiş olması gerekmektedir.

+ Kampanya kapsamında herhangi bir referans üst sınırı bulunmamaktadır. 

+ MASAK uyumluluğu ve işlem güvenliği gereği para çekim işlemleri daha önceden Kriptrade hesabına para yatırılan banka hesaplarına yapılabilmektedir.

+ Bu kampanya Kriptrade tarafından düzenlenen diğer kampanyalarla birleştirilemez, herhangi bir ödeme aracı olarak kullanılamaz, bir başka kullanıcıya devir edilemez ve koşullarla ilgili olarak değişiklik talebinde bulunulamaz. 

+ Kampanya katılımcıları, vermiş oldukları kişisel veya sağladıkları referansa ait bilgilerin doğru olduğunu taahhüt eder. Beyan edilen bilgilerin doğru olmadığı, bir başkasının adına hesap açıldığı veya hesabın yönetildiği durumların tespitinde kampanya katılımı geçersiz sayılır. 

+ Kampanya koşullarına uymayan, yatırım ve işlem sürecinde çeşitli manipülatif yollara başvurduğu, robot veya bilgisayar yazılımı kullandığı tespit edilen kişilerin kampanya katılımı geçersiz sayılır. 

+ Kriptrade A.Ş. gerektiğinde koşullarını önceden haber vererek değiştirme ve kampanyaya dahil olacak katılımcıları belirleme, başvuruda bulunanlar arasında kampanya katılımına uygun olanları seçme hakkını saklı tutar. 

+ Kampanyaya katılan tüm kullanıcıların katılım ve kullanım koşullarını kabul etmiş sayılır.



ABONE OL

Akademi ve analiz
içeriklerine abone olun!

BAŞLAMA REHBERİ

Bir kaç dakika içerisinde başlayın

1

Hesabınızı Oluşturun

Üyelik formunu doldurun, kimliğinizi doğrulayın.

2

Para Yatırın

Mevcut Banka hesabından para transferinizi yapın.

3

Portföyünüzü Yönetin

Alım satım işlemleri için hazırsınız. Dijital kripto dünyasına hoş geldiniz.

Hemen Kayıt Ol, Alım Satıma Başla!